Warning: Declaration of description_walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/thyfodpleje.dk/public_html/wp-content/themes/royalty.hold/lib/custom/custom-functions.php on line 0
Om Thy Fodpleje

Om Thy Fodpleje

Om Thy Fodpleje
Velkommen til Thy Fodpleje
– Stedet for god behandling og velvære i hyggelige omgivelser.

Jeg hedder Anne-marie Rokkjær og er lægeexam. Fodplejer på branchegodkendt fodplejeskole i Aulum v/Ann-Jeanett Jensen

Jeg behandler: mænd, kvinder, børn, ældre som unge, fordi du har brug for det, er gravid, skal til fest, giftes, på ferie, dyrker meget sport, går i uhensigtsmæssig fodtøj, går meget i sikkerhedssko, gummistøvler, træsko, fordi det er sandalsæson – eller bare fordi du kan li’ det.

Jeg er medlem af SADF: Sammenslutning Af Danske Fodplejere, hvilket giver dig sikkerhed for faglig, kompetent og seriøs behandling.

Jeg har kompetencen til at behandle diabetikere kategori 1 og 2 og gigtpatienter

Helbredstillæg: forhør dig nærmere på kommunen

Jeg glæder mig til at se dig.

En hjemmeside fra Bertel Bolt Kommunikation.